• zangles

 •  

  Is zangles iets voor jou?

   

  Ben jij altijd aan het zingen en is het nu wel eens tijd om daar iets mee te gaan doen? Of wil je je bestaande zangskills naar een hoger niveau tillen? Voor zangles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde zangers en zangeressen, onze zangdocenten helpen je graag alle mogelijkheden van je stem te ontdekken!

   

  Wat ga je leren tijdens de zangles?

   

  Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je pop, rock, soul of jazz zingen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze zangdocenten zullen je leren zingen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast technische onderwerpen zoals ademhaling, stemfuncties, klankkleur en frasering, komen ook tekstbeleving en liedinterpretatie aan bod. Tijdens de zangles zal je regelmatig met microfoon zingen en leer je alles over de juiste microfoontechniek.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het zingen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen zingen? Duolessen en triolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij de samenstelling van deze lessen wordt er rekening gehouden met het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Weet je al met wie je samen les zou willen volgen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook meteen al samen een proefles komen volgen.

   

  Wanneer zijn de zanglessen?

   

  De zanglessen vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles! Een proefles is bij ons ook écht gratis. Zo kan je goed ontdekken of zangles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven.

Wie geven de zanglessen?
miranda van t hof

Miranda van ’t Hof - maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

In 2010 begint Miranda haar studie aan het ArtEZ Conservatorium. Tijdens haar opleiding “singer-songwriter” ontdekt ze haar liefde voor het lesgeven. Dit leidt in 2013 tot de oprichting van POPcentre. Naast het lesgeven treedt Miranda op met haar eigen nummers onder de naam “JaneLynn”. In februari 2015 richt ze samen met mede-docent Mijke Breepoel het “Songwriters Gilde Amersfoort” op. Daarnaast zingt ze in de Amersfoortse vocalgroup Waves.

mijke Breepoel

Mijke Breepoel - dinsdag

Mijke is zangeres, pianiste en songwriter. Ze studeert in 2014 af aan het ArtEZ conservatorium in Enschede in de richting singer-songwriter. Behalve dat ze muziek voor haar eigen singer-songwriter project schrijft, schrijft zij ook liedjes in opdracht voor verschillende artiesten en projecten. Zo deed ze mee aan het programma ‘The HIT’ waarin ze het nummer ‘Celebrate the rain’ schreef voor Eva Simons en Sidney Samson

José Kistenkas

José Kistenkas - woensdag

José wordt in 2010 als verse brugpieper aangenomen op De School voor de Kunsten in Groningen waar ze in verschillende bandjes speelt, waaronder de rockband Behind the Eyes en coverband Mokur. Met haar band Grimm Lullaby neemt ze in 2014 een EP op. Na veel spelen en schrijven aan eigen werk wordt José in 2016 aangenomen aan de popacademie in Enschede. Hier richt ze de elektronische dark pop band Black Arrow op waar ze niet alleen de schrijver en zangeres voor is, maar ook de bassist van de band. Daarnaast is José ook frontvrouw van de symphonische prog band Defiance en werkt ze tegenwoordig veel in de Hardstyle scene.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Strippenkaart 30 minuten
€ 210,-
30 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 45 minuten
€ 300,-
45 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 60 minuten
€ 385,-
60 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart duoles 30 minuten
€ 130,-
30 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 45 minuten
€ 195,-
45 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 60 minuten
€ 250,-
60 minuten (10 duo lessen)
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Astronaut 14

3824 MJ Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl

 • HEB JE EEN VRAAG?

  × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday