• zangles

 •  

  Is zangles iets voor jou?

   

  Ben jij altijd aan het zingen en is het nu wel eens tijd om daar iets mee te gaan doen? Of wil je je bestaande zangskills naar een hoger niveau tillen? Voor zangles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde zangers en zangeressen, onze zangdocenten helpen je graag alle mogelijkheden van je stem te ontdekken!

   

  Wat ga je leren tijdens de zangles?

   

  Popcentre is de muziekschool in Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je pop, rock, soul of jazz zingen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze zangdocenten zullen je leren zingen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast technische onderwerpen zoals ademhaling, stemfuncties, klankkleur en frasering, komen ook tekstbeleving en liedinterpretatie aan bod. Tijdens de zangles zal je regelmatig met microfoon zingen en leer je alles over de juiste microfoontechniek.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het zingen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met iemand anders muziek maken? Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Je meldt je als duo aan en jullie kunnen natuurlijk ook meteen al samen een proefles volgen.

   

  Wanneer zijn de zanglessen?

   

  De zanglessen vinden plaats op maandag t/m zaterdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een proefles! Zo kan je goed ontdekken of zangles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven. Kom je na de proefles op les? Dan is de proefles helemaal gratis!

Wie geven de zanglessen?
miranda van t hof

Miranda van ’t Hof | maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag

In 2010 begint Miranda haar studie aan het ArtEZ Conservatorium. Tijdens haar opleiding “singer-songwriter” ontdekt ze haar liefde voor het lesgeven. Dit leidt in 2013 tot de oprichting van POPcentre. Naast het lesgeven treedt Miranda op met haar eigen nummers onder de naam “JaneLynn”. In februari 2015 richt ze samen met mede-docent Mijke Breepoel het “Songwriters Gilde Amersfoort” op. Daarnaast zingt ze in de Amersfoortse vocalgroup Waves.

Eline Masereeuw

Eline Masereeuw | woensdag

Eline is professioneel fluitiste, zangeres, singer-songwriter en multi-instrumentaliste. In 2014 start ze haar opleiding op het ArtEZ conservatorium in Zwolle waar ze twee stageplekken bij Phion wint (Orkest van het Oosten en het Gelders Orkest). In 2019 begint ze aan haar Master of Music aan het Prins Claus conservatorium en studeert ze af met een onderzoek om jazz en klassiek samen te voegen en voor haar eigen ensembles te schrijven. Nu is Eline werkzaam als freelance musicus, geeft ze les op verschillende muziekscholen en treedt ze samen met gitarist Vincent Bal haar eigen repertoire op. Ook speelt en zingt ze regelmatig in jazzcafé Miles in Amersfoort, speelt ze in het Ricciotti Ensemble en werkt ze thuis aan het produceren van haar eigen album.

Ophelia Reid

Ophelia Reid | zaterdag

Ophelia is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, waar zij opgroeide in een familie van klassieke musici. Na het gymnasium heeft zij op de University of Edinburgh een Bachelor of Arts behaald, terwijl zij daarnaast zong bij Edinburgh Studio Opera en Edinburgh REVS Gospel Choir. Nadat zij een paar jaar beeldende kunst heeft onderwezen op een bassischool, besloot zij om naar haar moederland Nederland te verhuizen en op het Utrechts Conservatorium de opleiding Docent Muziek te volgen. Tegenwoordig zijn haar grootste passies songwriting en muziekproductie. Ophelia heeft zang gecoacht bij het HKU Theater en nu is zij bezig om voor haar eindscriptie diverse zangles methodes te onderzoeken.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW.
Muziek Popcentre Amersfoort is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder.
Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 • STRIPPENKAART 30 MINUTEN | € 250,-
  10 individuele lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 45 MINUTEN | € 355,-
  10 individuele lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 60 MINUTEN | € 460,-
  10 individuele lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 30 MINUTEN | € 155,-
  10 duo lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 45 MINUTEN |  € 255,-
  10 duo lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 60 MINUTEN | € 290,-
  10 duo lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Muziekschool Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl