• basgitaarles

 •  

  Is basgitaarles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd al basgitaar willen leren spelen? Of wil je je bestaande bas skills naar een hoger niveau tillen? Voor basgitaarles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde basissten, onze docenten helpen je graag alle mogelijkheden van de basgitaar te ontdekken!

   

  Wat ga je leren tijdens de basgitaarles?

   

  Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je rock, funk, pop, soul of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze docenten zullen je basgitaar leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de verschillende speeltechnieken, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook leren improviseren. Bovendien komen ook onderwerpen als versterkers en effectenpedalen aan bod. Onze docenten kunnen je natuurlijk ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het basgitaar spelen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen muziek maken? Duolessen en triolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij de samenstelling van deze lessen wordt er rekening gehouden met het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Weet je al met wie je samen les zou willen volgen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook meteen al samen een proefles komen volgen.

   

  Wanneer zijn de basgitaarlessen?

   

  De basgitaarlessen vinden plaats op dinsdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles! Een proefles is bij ons ook écht gratis. Zo kan je goed ontdekken of basgitaarles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven.

Wie geeft de basgitaarlessen?
jurriaan westerveld

Jurriaan Westerveld - dinsdag

Jurriaan begint op jonge leeftijd met cellolessen. Op zijn 20ste start hij zijn opleiding aan het ArtEZ conservatorium met als hoofdvak basgitaar. Tijdens zijn studie speelt hij ook veel cello in bands en projecten. Inmiddels heeft Jurriaan opgetreden in poppodia, theaters en stadions door heel het land, waaronder Ahoy Rotterdam, GelreDome, 013, DeLaMar theater en vele andere. Als docent staat bij Jurriaan plezier en de muzikale interesses van de leerling voorop.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Strippenkaart 30 minuten
€ 210,-
30 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 45 minuten
€ 300,-
45 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 60 minuten
€ 385,-
60 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart duoles 30 minuten
€ 130,-
30 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 45 minuten
€ 195,-
45 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 60 minuten
€ 250,-
60 minuten (10 duo lessen)
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Astronaut 14

3824 MJ Amersfoort

06-13642938

Info@popcentre.nl

 • HEB JE EEN VRAAG?

  × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday