• basgitaarles

 •  

  Is basgitaarles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd al basgitaar willen leren spelen? Of wil je je bestaande bas skills naar een hoger niveau tillen? Voor basgitaarles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde basissten, onze docenten helpen je graag alle mogelijkheden van de basgitaar te ontdekken!

   

  Wat ga je leren tijdens de basgitaarles?

   

  Popcentre is de muziekschool in Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je rock, funk, pop, soul of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze docenten zullen je basgitaar leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de verschillende speeltechnieken, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook leren improviseren. Bovendien komen ook onderwerpen als versterkers en effectenpedalen aan bod. Onze docenten kunnen je natuurlijk ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het bassen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met iemand anders muziek maken? Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Je meldt je als duo aan en jullie kunnen natuurlijk ook meteen al samen een proefles volgen.

   

  Wanneer zijn de basgitaarlessen?

   

  De basgitaarlessen vinden plaats op maandag, dinsdag en woensdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een proefles! Zo kan je goed ontdekken of basgitaarles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven. Kom je na de proefles op les? Dan is de proefles helemaal gratis!

Wie geven de basgitaarlessen?
gitaardocent Amersfoort

Arthur Zimberlin | maandag

Arthur is een gepassioneerd muzikant die gelooft in de kracht van in je eigen plan geloven. In 2013 volgde hij de vooropleiding van het Utrechts Conservatorium voor Jazz/Pop gitaar. Na een jaar stopte hij met de opleiding en begon aan zijn Communicatieopleiding om één van zijn grote dromen waar te maken: wonen in New York. Nadat hij deze droom kon afstrepen, maakte het ruimte voor de volgende, namelijk: muziek. Toen Covid toesloeg studeerde hij dagelijks acht uur per dag basgitaar om beter te worden. Sinds augustus 2022 werkt Arthur als freelance bassist. Hij richtte zijn eigen band “Moms Finest” op, speelt voor uiteenlopende projecten en als hoogtepunt werd hij gevraagd om in te vallen bij een van zijn grote jeugdhelden! 

jurriaan westerveld

Jurriaan Westerveld | dinsdag & woensdag

Jurriaan begint op jonge leeftijd met cellolessen. Op zijn 20ste start hij zijn opleiding aan het ArtEZ conservatorium met als hoofdvak basgitaar. Tijdens zijn studie speelt hij ook veel cello in bands en projecten. Inmiddels heeft Jurriaan opgetreden in poppodia, theaters en stadions door heel het land, waaronder Ahoy Rotterdam, GelreDome, 013, DeLaMar theater en vele andere. Als docent staat bij Jurriaan plezier en de muzikale interesses van de leerling tijdens de basgitaarlessen voorop.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW.
Muziekschool Popcentre Amersfoort is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder.
Kijk voor het volledige tarievenoverzicht van de basgitaarlessen op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 • STRIPPENKAART 30 MINUTEN | € 250,-
  10 individuele lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 45 MINUTEN | € 355,-
  10 individuele lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 60 MINUTEN | € 460,-
  10 individuele lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 30 MINUTEN | € 155,-
  10 duo lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 45 MINUTEN |  € 225,-
  10 duo lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 60 MINUTEN | € 290,-
  10 duo lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Muziekschool Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl