• gitaarles

 •  

  Is gitaarles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd al gitaar willen leren spelen? Of wil je je bestaande gitaarskills naar een hoger niveau tillen? Voor gitaarles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde gitaristen, onze gitaardocenten helpen je graag alle mogelijkheden van de gitaar te ontdekken! Je kan bij ons voor zowel akoestische gitaarles als elektrische gitaarles terecht. Ben je er nog niet helemaal uit of je akoestische of elektrische gitaar wil leren spelen? Geen probleem! Tijdens de proefles kan je het allebei uitproberen zodat je zelf kan ervaren wat het beste bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel akoestische als elektrische gitaarlessen te volgen. Dit kan gewoon met dezelfde strippenkaart én bij dezelfde docent.

   

  Wat ga je leren tijdens de gitaarles?

   

  Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je blues, rock, country, pop, soul of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze gitaardocenten zullen je gitaar leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de juiste speeltechniek, akkoorden, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook toffe gitaarsolo’s leren spelen. Bij de elektrische gitaarlessen komen bovendien onderwerpen als versterkers en effectenpedalen aan bod. Onze gitaardocenten kunnen je natuurlijk ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het piano spelen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen muziek maken? Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Je meldt je als duo aan en jullie kunnen natuurlijk ook meteen al samen een proefles volgen.

   

  Wanneer zijn de gitaarlessen?

   

  De gitaarlessen vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles! Een proefles is bij ons ook écht gratis. Zo kan je goed ontdekken of gitaarles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven.

Wie geven de gitaarlessen?
Colin van de Weteringh

Colin van de Weteringh - dinsdag

Colin is artiest, gitarist, zanger, songwriter & producer. In 2018 studeert hij af aan het ArtEZ Conservatorium en onder de naam Colin Waters speelt hij in 2017 in Popronde en Eurosonic en heeft hij meerdere liedjes in de Nederlandse speelfilm '100% Coco``.
Naast optreden brengt Colin veel tijd door in zijn studio waar hij zowel voor zichzelf als voor anderen produceert. Wil je leren hoe je iemand (of jezelf) op gitaar kunt begeleiden, je gitaarsound beter maakt of meer leren over studiowerk? Dan ben je bij Colin op de juiste plek!

Daan Krakers

Daan Krakers - woensdag

Daan Krakers speelt sinds z’n 14e gitaar en stort zich direct op het schrijven van liedjes en het spelen in bandjes. Een MBO opleiding tot uitvoerend muzikant volgt en via een omweg op het conservatorium in Enschede zit hij momenteel in het laatste jaar van de studie Musician 3.0 op de HKU. Hij schrijft, speelt en zingt in de funkband Supermoon en maakt daarnaast ook muzikale theatervoorstellingen.

jouke westerhof

Jouke Westerhof - donderdag

Jouke begint op 9-jarige leeftijd met gitaarspelen en mede door het horen van Jimi Hendrix groeit zijn interesse in rockmuziek. Na zijn middelbare school studeert Jouke aan het conservatorium in Enschede en aansluitend volgt hij de twee-jarige Master Muziekproductie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Jouke heeft diverse theatertours gespeeld en speelt momenteel in de theaterproductie Queen the Music. Daarnaast speelt hij in diverse bands en is onder meer de vaste gitarist van Queen Forever. Ook werkt Jouke op dit moment aan zijn eigen plaat.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW. POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder.
Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Strippenkaart 30 minuten
€ 230,-
30 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 45 minuten
€ 325,-
45 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 60 minuten
€ 420,-
60 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart duoles 30 minuten
€ 140,-
30 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 45 minuten
€ 205,-
45 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 60 minuten
€ 265,-
60 minuten (10 duo lessen)
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl

 • HEB JE EEN VRAAG?

  × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday