• gitaarles

 •  

  Is gitaarles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd al gitaar willen leren spelen? Of wil je je bestaande gitaarskills naar een hoger niveau tillen? Voor gitaarles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde gitaristen, onze gitaardocenten helpen je graag alle mogelijkheden van de gitaar te ontdekken! Je kan bij ons voor zowel akoestische gitaarles als elektrische gitaarles terecht. Ben je er nog niet helemaal uit of je akoestische of elektrische gitaar wil leren spelen? Geen probleem! Tijdens de proefles kan je het allebei uitproberen zodat je zelf kan ervaren wat het beste bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel akoestische als elektrische gitaarlessen te volgen. Dit kan gewoon met dezelfde strippenkaart én bij dezelfde docent.

   

  Wat ga je leren tijdens de gitaarles?

   

  Popcentre is de muziekschool in Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je blues, rock, country, pop, soul of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze gitaardocenten zullen je gitaar leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de juiste speeltechniek, akkoorden, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook toffe gitaarsolo’s leren spelen. Bij de elektrische gitaarlessen komen bovendien onderwerpen als versterkers en effectenpedalen aan bod. Onze gitaardocenten kunnen je natuurlijk ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het gitaar spelen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met iemand anders muziek maken? Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Je meldt je als duo aan en jullie kunnen natuurlijk ook meteen al samen een proefles volgen.

   

  Wanneer zijn de gitaarlessen?

   

  De gitaarlessen vinden plaats op maandag t/m vrijdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een proefles! Zo kan je goed ontdekken of gitaarles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven. Kom je na de proefles op les? Dan is de proefles helemaal gratis!

Wie geven de gitaarlessen?
gitaardocent Amersfoort

Arthur Zimberlin | maandag

Arthur is een gepassioneerd muzikant die gelooft in de kracht van in je eigen plan geloven. In 2013 volgde hij de vooropleiding van het Utrechts Conservatorium voor Jazz/Pop gitaar. Na een jaar stopte hij met de opleiding en begon aan zijn Communicatieopleiding om één van zijn grote dromen waar te maken: wonen in New York. Nadat hij deze droom kon afstrepen, maakte het ruimte voor de volgende, namelijk: muziek. Toen Covid toesloeg studeerde hij dagelijks acht uur per dag basgitaar om beter te worden.

Sinds augustus 2022 werkt Arthur als freelance bassist. Hij richtte zijn eigen band “Moms Finest” op, speelt voor uiteenlopende projecten en als hoogtepunt werd hij gevraagd om in te vallen bij een van zijn grote jeugdhelden!

Vincent Bal | dinsdag & vrijdag

Vincent studeert in 2022 af van het conservatorium en is nu werkzaam als gitarist, sessiemuzikant en muziekdocent door het hele land. Vincent is een groot liefhebber van jazzmuziek en improvisatie, maar speelt en leert jou net zo graag allerlei andere stijlen. Zijn specialisaties zijn halskennis, sound en gitaartechniek en hij heeft onderzoek uitgevoerd naar het ontwikkelen van optimale en veilige gitaartechniek, om blessures te voorkomen en het beste uit je handen en spel te kunnen halen. Vincent treedt regelmatig op, zowel solo als met verschillende bands en met zijn eigen kwartet. Vincent is er voor zowel nieuwsgierige beginners, als gevorderde gitaristen die diep in techniek, sound en repertoire willen duiken!

Hendrik Elsinga

Hendrik-Willem Elsinga | woensdag

Hendrik is van kinds af aan bezig is met muziek. Eerst met klassiek, via blokfluit en vervolgens saxofoon. Tijdens zijn tienerjaren maakt hij kennis met punk, grunge en rock, en pakt hij de gitaar op. Hij speelt hij met zijn jeugdband Anchorites Ball in de nationale finale van Emergenza en start op het conservatorium van Zwolle richting jazz & pop. Uiteindelijk rond hij zijn studie af aan de popafdeling van het conservatorium van Amsterdam. Tegenwoordig is Hendrik actief in de Doe Maar tributeband Winnetoe en houdt hij zich – naast zijn bezigheden als gitaardocent – ook bezig met muzieklessen in het basisonderwijs.

gitaardocent Amersfoort

Wessel van der Kroef | donderdag

Wessel groeit op tussen de piano’s en synthesizers en begint op zijn 7e met gitaarlessen. Als tiener speelt hij in verschillende bands, leert zelf drummen en volgt pianolessen. Tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam is er alle ruimte om te experimenteren met verschillende vormen en stijlen van samen muziek maken. In de lessen let Wessel vooral op jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling. Liedjes spelen is het leukste dat er is en aan de hand daarvan werken aan techniek, kennis, sound en creativiteit. Naast docent is Wessel ook gitarist/zanger/songwriter in rockband Bartek en technisch werkzaam op het gebied van gitaren en effectpedalen.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW.
Muziekschool Popcentre Amersfoort is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder.
Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 • STRIPPENKAART 30 MINUTEN | € 250,-
  10 individuele lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 45 MINUTEN | € 355,-
  10 individuele lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 60 MINUTEN | € 460,-
  10 individuele lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 30 MINUTEN | € 155,-
  10 duo lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 45 MINUTEN |  € 225,-
  10 duo lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 60 MINUTEN | € 290,-
  10 duo lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Muziekschool Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl