• gitaarles

 •  

  Is gitaarles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd al gitaar willen leren spelen? Of wil je je bestaande gitaarskills naar een hoger niveau tillen? Voor gitaarles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde gitaristen, onze gitaardocenten helpen je graag alle mogelijkheden van de gitaar te ontdekken! Je kan bij ons voor zowel akoestische gitaarles als elektrische gitaarles terecht. Ben je er nog niet helemaal uit of je akoestische of elektrische gitaar wil leren spelen? Geen probleem! Tijdens de proefles kan je het allebei uitproberen zodat je zelf kan ervaren wat het beste bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel akoestische als elektrische gitaarlessen te volgen. Dit kan gewoon met dezelfde strippenkaart én bij dezelfde docent.

   

  Wat ga je leren tijdens de gitaarles?

   

  Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je blues, rock, country, pop, soul of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze gitaardocenten zullen je gitaar leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de juiste speeltechniek, akkoorden, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook toffe gitaarsolo’s leren spelen. Bij de elektrische gitaarlessen komen bovendien onderwerpen als versterkers en effectenpedalen aan bod. Onze gitaardocenten kunnen je natuurlijk ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het gitaar spelen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen muziek maken? Duolessen en triolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij de samenstelling van deze lessen wordt er rekening gehouden met het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Weet je al met wie je samen les zou willen volgen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook meteen al samen een proefles komen volgen.

   

  Wanneer zijn de gitaarlessen?

   

  De gitaarlessen vinden plaats op maandag, woensdag en donderdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles! Een proefles is bij ons ook écht gratis. Zo kan je goed ontdekken of gitaarles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven.

Wie geven de gitaarlessen?
Jogchum zijlstra

Jogchum Zijlstra - dinsdag en woensdag

Op 15 jarige leeftijd begint Jogchum met het spelen van de gitaar en met het schrijven en opnemen van eigen muziek. In 2010 start Jogchum zijn studie met hoofdvak gitaar aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede, waar hij zich verder ontwikkelt als popgitarist. Met als grote voorbeelden gitaarhelden John Petrucci en Steve Vai, heeft hij zich gespecialiseerd als lead-gitarist in de rockmuziek.

jouke westerhof

Jouke Westerhof - donderdag

Jouke begint op 9-jarige leeftijd met gitaarspelen en mede door het horen van Jimi Hendrix groeit zijn interesse in rockmuziek. Na zijn middelbare school studeert Jouke aan het conservatorium in Enschede en aansluitend volgt hij de twee-jarige Master Muziekproductie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Jouke heeft diverse theatertours gespeeld en speelt momenteel in de theaterproductie Queen the Music. Daarnaast speelt hij in diverse bands en is onder meer de vaste gitarist van Queen Forever. Ook werkt Jouke op dit moment aan zijn eigen plaat.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW. POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder.
Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Strippenkaart 30 minuten
€ 210,-
30 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 45 minuten
€ 300,-
45 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 60 minuten
€ 385,-
60 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart duoles 30 minuten
€ 130,-
30 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 45 minuten
€ 195,-
45 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 60 minuten
€ 250,-
60 minuten (10 duo lessen)
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Astronaut 14

3824 MJ Amersfoort

06-13642938

Info@popcentre.nl

 • HEB JE EEN VRAAG?

  × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday