• pianoles

 •  

  Is pianoles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd piano of keyboard willen leren spelen? Of speel je al piano en wil je je bestaande skills naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde pianisten, onze pianodocenten helpen je graag alle mogelijkheden van de piano of het keyboard te ontdekken! Je kan bij ons voor zowel pianoles als keyboard terecht. Ben je er nog niet helemaal uit of je piano of keyboard wil leren spelen? Geen probleem! Tijdens de proefles kan je het allebei uitproberen zodat je zelf kan ervaren wat het beste bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel pianolessen als keyboardlessen te volgen en dit kan gewoon met dezelfde strippenkaart én bij dezelfde docent.

   

  Wat ga je leren tijdens de pianoles?

   

  Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je pop, rock, klassiek, soul of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze pianodocenten zullen je piano leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de juiste speeltechniek, akkoorden, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook de verschillende sounds van het keyboard leren ontdekken. Dus of je nu jezelf of iemand anders wil kunnen begeleiden of een fantastische pianosolo wil leren spelen, het is allemaal mogelijk. Onze pianodocenten kunnen je bovendien adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het piano spelen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met iemand anders muziek maken? Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Je meldt je als duo aan en jullie kunnen natuurlijk ook meteen al samen een proefles volgen.

   

  Wanneer zijn de pianolessen?

   

  De pianolessen vinden plaats op maandag t/m woensdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een proefles, want zo kan je goed ontdekken of pianoles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven. Kom je na de proefles op les? Dan is de proefles helemaal gratis!

Wie geven de pianolessen?
Ivo de Jong

Ivo de Jong | maandag & woensdag

Al zo lang hij zich kan herinneren is Ivo geïnteresseerd in alles wat met muziek maken en computers te maken heeft. Nadat hij in 2010 de opleiding muziekproductie aan het conservatorium in Enschede begon, heeft hij met zijn compagnon over de hele wereld gereisd en op veel grote festivals opgetreden zoals Mysteryland en Sensation. Ook heeft hij veel muziek geschreven en geproduceerd voor artiesten, singer-songwriters en DJ’s, waaronder Galantis, Kalvijn en Rondé. Ivo spitst zijn pianolessen altijd toe op de persoon die hij lesgeeft. Door zijn achtergrond als producer zijn ook veel andere dingen mogelijk, zoals het opnemen van je eigen cover of liedje, of het produceren van je eigen liedje.

Sophia Vernikov

Sophia Vernikov | dinsdag

Sophia begint op haar 6e met pianolessen en is sindsdien nooit meer gestopt met spelen. Op haar 17e volgt ze een jaar les op Codarts en in 2019 studeert ze af aan de Herman Brood Academie. Nu, vier jaar later, is ze net afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens haar jaren in Amsterdam heeft ze haar eigen act opgezet, VERNIKOV. Daarnaast kun je haar kennen van Electric Company en speelt ze met veel plezier bij o.a. Charlotte Wessels en PIPPA. In de pianolessen van Sophia ga je aan de slag met creativiteit, sound, techniek en timing. Je krijgt bij haar de mogelijkheid jezelf te ontplooien binnen verschillende genres en stijlen, want de wensen van de leerling staan altijd centraal!

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op pianoles maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 • STRIPPENKAART 30 MINUTEN | € 250,-
  10 individuele lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 45 MINUTEN | € 355,-
  10 individuele lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 60 MINUTEN | € 460,-
  10 individuele lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 30 MINUTEN | € 155,-
  10 duo lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 45 MINUTEN |  € 225,-
  10 duo lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 60 MINUTEN | € 290,-
  10 duo lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl