• pianoles

 •  

  Is pianoles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd piano of keyboard willen leren spelen? Of speel je al piano en wil je je bestaande skills naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde pianisten, onze pianodocenten helpen je graag alle mogelijkheden van de piano of het keyboard te ontdekken! Je kan bij ons voor zowel pianoles als keyboard terecht. Ben je er nog niet helemaal uit of je piano of keyboard wil leren spelen? Geen probleem! Tijdens de proefles kan je het allebei uitproberen zodat je zelf kan ervaren wat het beste bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel pianolessen als keyboardlessen te volgen. Dit kan gewoon met dezelfde strippenkaart én bij dezelfde docent.

   

  Wat ga je leren tijdens de pianoles?

   

  Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je pop, rock, klassiek, soul of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze pianodocenten zullen je piano leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de juiste speeltechniek, akkoorden, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook de verschillende sounds van het keyboard leren ontdekken. Dus of je nu jezelf of iemand anders wil kunnen begeleiden of een fantastische pianosolo wil leren spelen, het is allemaal mogelijk. Onze pianodocenten kunnen je bovendien adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het piano spelen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met iemand anders muziek maken? Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Je meldt je als duo aan en jullie kunnen natuurlijk ook meteen al samen een proefles volgen.

   

  Wanneer zijn de pianolessen?

   

  De pianolessen vinden plaats op maandag t/m donderdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles! Een proefles is bij ons ook écht gratis. Zo kan je goed ontdekken of pianoles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven.

Wie geven de pianolessen?
Onne Bosch

Onne Bosch - maandag

Onne is pianist, zanger, dirigent en arrangeur. In 2022 is hij afgestudeerd als muziekdocent aan het HKU Utrechts Conservatorium en is ook werkzaam in het voortgezet onderwijs. Naast piano en zang speelt hij ook graag (bas)gitaar en in zijn vrije tijd zingt, arrangeert en dirigeert hij bij een Utrechtse vocal group. Zijn muzikale interesse is erg breed; van hiphop, jazz en funk tot klassiek. Met zijn leerlingen gaat hij daarom altijd op zoek naar hun interesses en past zijn lessen hierop aan. Het plezier van de leerling staat altijd voorop!

Ivo de Jong

Ivo de Jong - dinsdag en woensdag

Al zo lang hij zich kan herinneren is Ivo geïnteresseerd in alles wat met muziek maken en computers te maken heeft. Nadat hij in 2010 de opleiding muziekproductie aan het conservatorium in Enschede begon, heeft hij met zijn compagnon over de hele wereld gereisd en op veel grote festivals opgetreden zoals Mysteryland en Sensation. Ook heeft hij veel muziek geschreven en geproduceerd voor artiesten, singer-songwriters en DJ’s, waaronder Galantis, Kalvijn en Rondé. Ivo spitst zijn pianolessen altijd toe op de persoon die hij lesgeeft. Door zijn achtergrond als producer zijn ook veel andere dingen mogelijk, zoals het opnemen van je eigen cover of liedje, of het produceren van je eigen liedje.

Anke Jasper

Anke Jasper - donderdag

Anke begint op 13-jarige leeftijd met pianoles. Door haar passie voor muziek start ze niet lang daarna met de externe vooropleiding van het ArtEZ conservatorium in Zwolle, die ze volgt tijdens haar middelbare schoolperiode. In 2016 begint Anke aan de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Enschede, waar ze in 2020 afstudeert. Inmiddels is ze werkzaam als muziekdocent op diverse basis- en muziekscholen, waar ze haar liefde voor muziek kan overbrengen. Daarnaast is ze ook actief als koorpianist en docent muziek in het voortgezet onderwijs.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Strippenkaart 30 minuten
€ 230,-
30 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 45 minuten
€ 325,-
45 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 60 minuten
€ 420,-
60 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart duoles 30 minuten
€ 140,-
30 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 45 minuten
€ 205,-
45 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 60 minuten
€ 265,-
60 minuten (10 duo lessen)
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl

 • HEB JE EEN VRAAG?

  × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday