• DOCENTEN

team_image
gitaar & basgitaar

Arthur Zimberlin

Arthur is een gepassioneerd muzikant die gelooft in de kracht van in je eigen plan geloven. In 2013 volgde hij de vooropleiding van het Utrechts Conservatorium voor Jazz/Pop gitaar. Na een jaar stopte hij met de opleiding en begon aan zijn Communicatieopleiding om één van zijn grote dromen waar te maken: wonen in New York. Nadat hij deze droom kon afstrepen, maakte het ruimte voor de volgende, namelijk: muziek. Toen Covid toesloeg studeerde hij dagelijks acht uur per dag basgitaar om beter te worden. Sinds augustus 2022 werkt Arthur als freelance bassist. Hij richtte zijn eigen band “Moms Finest” op, speelt voor uiteenlopende projecten en als hoogtepunt werd hij gevraagd om in te vallen bij een van zijn grote jeugdhelden!

team_image
drums

Daan Henckens

Daan studeert in juni 2021 als drummer af aan de rockacademie in Tilburg. 
Vanaf zijn achtste is zijn liefde voor drummen ontstaan. Daan heeft in veel bandjes gespeeld en ook nu is hij vaak als drummer bij projecten en bandjes betrokken.
Door variatie in zijn drumlessen te behouden worden zoveel mogelijk aspecten van het drummen behandeld, zonder dat daarin het maken van muziek verloren gaat. 
Jouw wensen staan altijd centraal. Je kunt alle kanten op en Daan zal je helpen de drummer te worden die je graag wilt zijn. 
Je hoeft in ieder geval nooit meer stil te zitten!

team_image
dwarsfluit & zang

Eline Masereeuw

Eline is professioneel fluitiste, zangeres, singer-songwriter en multi-instrumentaliste. In 2014 start ze haar opleiding op het ArtEZ conservatorium in Zwolle waar ze twee stageplekken bij Phion wint (Orkest van het Oosten en het Gelders Orkest). In 2019 begint ze aan haar Master of Music aan het Prins Claus conservatorium en studeert ze af met een onderzoek om jazz en klassiek samen te voegen en voor haar eigen ensembles te schrijven. Nu is Eline werkzaam als freelance musicus, geeft ze les op verschillende muziekscholen en treedt ze samen met gitarist Vincent Bal haar eigen repertoire op. Ook speelt en zingt ze regelmatig in jazzcafé Miles in Amersfoort, speelt ze in het Ricciotti Ensemble en werkt ze thuis aan het produceren van haar eigen album.

team_image
gitaar

Hendrik-Willem Elsinga

Hendrik is van kinds af aan bezig is met muziek. Eerst met klassiek, via blokfluit en vervolgens saxofoon. Tijdens zijn tienerjaren maakt hij kennis met punk, grunge en rock, en pakt hij de gitaar op. Hij speelt hij met zijn jeugdband Anchorites Ball in de nationale finale van Emergenza en start op het conservatorium van Zwolle richting jazz & pop. Uiteindelijk rond hij zijn studie af aan de popafdeling van het conservatorium van Amsterdam. Tegenwoordig is Hendrik actief in de Doe Maar tributeband Winnetoe en houdt hij zich - naast zijn bezigheden als gitaardocent – ook bezig met muzieklessen in het basisonderwijs.

team_image
piano & produceren

Ivo de Jong

Al zo lang hij zich kan herinneren is Ivo geïnteresseerd in alles wat met muziek maken en computers te maken heeft. Nadat hij in 2010 de opleiding muziekproductie aan het conservatorium in Enschede begon, heeft hij met zijn compagnon over de hele wereld gereisd en op veel grote festivals opgetreden zoals Mysteryland en Sensation. Ook heeft hij veel muziek geschreven en geproduceerd voor artiesten, singer-songwriters en DJ’s, waaronder Galantis, Kalvijn en Rondé. Ivo spitst zijn pianolessen altijd toe op de persoon die hij lesgeeft. Door zijn achtergrond als producer zijn ook veel andere dingen mogelijk, zoals het opnemen van je eigen cover of liedje, of het produceren van je eigen liedje.

team_image
basgitaar & cello

Jurriaan Westerveld

Jurriaan begint op jonge leeftijd met cellolessen. Op zijn 20ste start hij zijn opleiding aan het ArtEZ conservatorium met als hoofdvak basgitaar. Tijdens zijn studie speelt hij ook veel cello in bands en projecten. Inmiddels heeft Jurriaan opgetreden in poppodia, theaters en stadions door heel het land, waaronder Ahoy Rotterdam, GelreDome, 013, DeLaMar theater en vele andere. Als docent staat bij Jurriaan plezier en de muzikale interesses van de leerling voorop.

team_image
zang & songwriting

Miranda van ’t Hof

In 2010 begint Miranda haar studie aan het ArtEZ Conservatorium. Tijdens haar opleiding “singer-songwriter” ontdekt ze haar liefde voor het lesgeven. Dit leidt in 2013 tot de oprichting van POPcentre. Naast het lesgeven treedt Miranda op met haar eigen nummers onder de naam “JaneLynn”. In februari 2015 richt ze samen met mede-docent Mijke Breepoel het “Songwriters Gilde Amersfoort” op. Daarnaast zingt ze in de Amersfoortse vocalgroup Waves.

team_image
zang

Ophelia Reid

Ophelia is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, waar zij opgroeide in een familie van klassieke musici. Na het gymnasium heeft zij op de University of Edinburgh een Bachelor of Arts behaald, terwijl zij daarnaast zong bij Edinburgh Studio Opera en Edinburgh REVS Gospel Choir. Nadat zij een paar jaar beeldende kunst heeft onderwezen op een bassischool, besloot zij om naar haar moederland Nederland te verhuizen en op het Utrechts Conservatorium de opleiding Docent Muziek te volgen. Tegenwoordig zijn haar grootste passies songwriting en muziekproductie. Daarnaast heeft ze zang gecoacht bij het HKU Theater en is ze nu bezig om voor haar eindscriptie diverse zangmethodes te onderzoeken.

team_image
piano

Sophia Vernikov

Sophia begint op haar 6e met pianolessen en is sindsdien nooit meer gestopt met spelen. Op haar 17e volgt ze een jaar op Codarts en in 2019 studeert ze af aan de Herman Brood Academie. Nu, vier jaar later, is ze net afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens haar jaren in Amsterdam heeft ze haar eigen act opgezet, VERNIKOV. Daarnaast kun je haar kennen van Electric Company en speelt ze met veel plezier bij o.a. Charlotte Wessels en PIPPA. In de lessen van Sophia ga je aan de slag met creativiteit, sound, techniek en timing. Je krijgt bij haar de mogelijkheid jezelf te ontplooien binnen verschillende genres en stijlen. De wensen van de leerling staan altijd centraal!

team_image
gitaar

Vincent Bal

Vincent studeert in 2022 af van het conservatorium en is nu werkzaam als gitarist, sessiemuzikant en muziekdocent door het hele land. Vincent is een groot liefhebber van jazzmuziek en improvisatie, maar speelt en leert jou net zo graag allerlei andere stijlen. Zijn specialisaties zijn halskennis, sound en gitaartechniek en hij heeft onderzoek uitgevoerd naar het ontwikkelen van optimale en veilige gitaartechniek, om blessures te voorkomen en het beste uit je handen en spel te kunnen halen. Vincent treedt regelmatig op, zowel solo als met verschillende bands en met zijn eigen kwartet. Vincent is er voor zowel nieuwsgierige beginners, als gevorderde gitaristen die diep in techniek, sound en repertoire willen duiken!

team_image
gitaar & piano

Wessel van der Kroef

Wessel groeit op tussen de piano’s en synthesizers en begint op zijn 7e met gitaarlessen. Als tiener speelt hij in verschillende bands, leert zelf drummen en volgt pianolessen. Tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam is er alle ruimte om te experimenteren met verschillende vormen en stijlen van samen muziek maken. In de lessen let Wessel vooral op jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling. Liedjes spelen is het leukste dat er is en aan de hand daarvan werken aan techniek, kennis, sound en creativiteit. Naast docent is Wessel ook gitarist/zanger/songwriter in rockband Bartek en technisch werkzaam op het gebied van gitaren en effectpedalen.

  • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Muziekschool Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl