• DOCENTEN

team_image
piano & produceren

Ivo de Jong

Al zo lang hij zich kan herinneren is Ivo geïnteresseerd in alles wat met muziek maken en computers te maken heeft. Nadat hij in 2010 de opleiding muziekproductie aan het conservatorium in Enschede begon, heeft hij met zijn compagnon over de hele wereld gereisd en op veel grote festivals opgetreden zoals Mysteryland en Sensation. Ook heeft hij veel muziek geschreven en geproduceerd voor artiesten, singer-songwriters en DJ’s, waaronder Galantis, Kalvijn en Rondé. Ivo spitst zijn pianolessen altijd toe op de persoon die hij lesgeeft. Door zijn achtergrond als producer zijn ook veel andere dingen mogelijk, zoals het opnemen van je eigen cover of liedje, of het produceren van je eigen liedje.

team_image
drums

Daan Henckens

Daan studeert in juni 2021 als drummer af aan de rockacademie in Tilburg. 
Vanaf zijn achtste is zijn liefde voor drummen ontstaan. Daan heeft in veel bandjes gespeeld en ook nu is hij vaak als drummer bij projecten en bandjes betrokken.
Door variatie in zijn drumlessen te behouden worden zoveel mogelijk aspecten van het drummen behandeld, zonder dat daarin het maken van muziek verloren gaat. 
Jouw wensen staan altijd centraal. Je kunt alle kanten op en Daan zal je helpen de drummer te worden die je graag wilt zijn. 
Je hoeft in ieder geval nooit meer stil te zitten!

team_image
zang & songwriting

Miranda van ’t Hof

In 2010 begint Miranda haar studie aan het ArtEZ Conservatorium. Tijdens haar opleiding “singer-songwriter” ontdekt ze haar liefde voor het lesgeven. Dit leidt in 2013 tot de oprichting van POPcentre. Naast het lesgeven treedt Miranda op met haar eigen nummers onder de naam “JaneLynn”. In februari 2015 richt ze samen met mede-docent Mijke Breepoel het “Songwriters Gilde Amersfoort” op. Daarnaast zingt ze in de Amersfoortse vocalgroup Waves.

team_image
gitaar, songwriting & produceren

Colin van de Weteringh

Colin is artiest, gitarist, zanger, songwriter & producer. In 2018 studeert hij af aan het ArtEZ Conservatorium en onder de naam Colin Waters speelt hij in 2017 in Popronde en Eurosonic en heeft hij meerdere liedjes in de Nederlandse speelfilm '100% Coco'. Naast optreden brengt Colin veel tijd door in zijn studio waar hij zowel voor zichzelf als voor anderen produceert. Wil je leren hoe je iemand (of jezelf) op gitaar kunt begeleiden, je gitaarsound beter maakt of meer leren over studiowerk? Dan ben je bij Colin op de juiste plek!

team_image
basgitaar & cello

Jurriaan Westerveld

Jurriaan begint op jonge leeftijd met cellolessen. Op zijn 20ste start hij zijn opleiding aan het ArtEZ conservatorium met als hoofdvak basgitaar. Tijdens zijn studie speelt hij ook veel cello in bands en projecten. Inmiddels heeft Jurriaan opgetreden in poppodia, theaters en stadions door heel het land, waaronder Ahoy Rotterdam, GelreDome, 013, DeLaMar theater en vele andere. Als docent staat bij Jurriaan plezier en de muzikale interesses van de leerling voorop.

team_image
piano, zang & songwriting

Mijke Breepoel

Mijke is zangeres, pianiste en songwriter. Ze studeert in 2014 af aan het ArtEZ conservatorium in Enschede in de richting singer-songwriter. Behalve dat ze muziek voor haar eigen singer-songwriter project schrijft, schrijft zij ook liedjes in opdracht voor verschillende artiesten en projecten. Zo deed ze mee aan het programma ‘The HIT’ waarin ze het nummer ‘Celebrate the rain’ schreef voor Eva Simons en Sidney Samson.

team_image
gitaar & songwriting

Daan Krakers

Daan Krakers speelt sinds z’n 14e gitaar en stort zich direct op het schrijven van liedjes en het spelen in bandjes. Een MBO opleiding tot uitvoerend muzikant volgt en via een omweg op het conservatorium in Enschede zit hij momenteel in het laatste jaar van de studie Musician 3.0 op de HKU. Hij schrijft, speelt en zingt in de funkband Supermoon en maakt daarnaast ook muzikale theatervoorstellingen.

team_image
zang

José Kistenkas

José wordt in 2010 als verse brugpieper aangenomen op De School voor de Kunsten in Groningen waar ze in verschillende bandjes speelt, waaronder de rockband Behind the Eyes en coverband Mokur. Met haar band Grimm Lullaby neemt ze in 2014 een EP op. Na veel spelen en schrijven aan eigen werk wordt José in 2016 aangenomen aan de popacademie in Enschede. Hier richt ze de elektronische dark pop band Black Arrow op waar ze niet alleen de schrijver en zangeres voor is, maar ook de bassist van de band. Daarnaast is José ook frontvrouw van de symphonische prog band Defiance en werkt ze tegenwoordig veel in de Hardstyle scene.

team_image
drums

Tom van Sadelhoff

Tom begint op 8-jarige leeftijd bij de fanfare met trommelen. Eerst alleen de snaredrum, maar vanaf het moment dat hij voor het eerst op een drumstel mag is hij om. Daarom volgt hij na de middelbare school een mbo-opleiding in de muziek en heeft reeds zijn studie aan het Conservatorium in Utrecht afgerond. Twee jaar lang drumt hij in de tienkoppige band Knarsetand en sinds 2015 speelt hij in de funkband Supermoon.

team_image
gitaar

Jouke Westerhof

Jouke begint op 9-jarige leeftijd met gitaarspelen en mede door het horen van Jimi Hendrix groeit zijn interesse in rockmuziek. Na zijn middelbare school studeert Jouke aan het conservatorium in Enschede en aansluitend volgt hij de twee-jarige Master Muziekproductie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Jouke heeft diverse theatertours gespeeld en speelt momenteel in de theaterproductie Queen the Music. Daarnaast speelt hij in diverse bands en is onder meer de vaste gitarist van Queen Forever. Ook werkt Jouke op dit moment aan zijn eigen plaat.

team_image
piano & Popcentre Junior

Anke Jasper

Anke begint op 13-jarige leeftijd met pianoles. Door haar passie voor muziek start ze niet lang daarna met de externe vooropleiding van het ArtEZ conservatorium in Zwolle, die ze volgt tijdens haar middelbare schoolperiode. In 2016 begint Anke aan de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Enschede, waar ze in 2020 afstudeert. Inmiddels is ze werkzaam als muziekdocent op diverse basis- en muziekscholen, waar ze haar liefde voor muziek kan overbrengen. Daarnaast is ze ook actief als koorpianist en docent muziek in het voortgezet onderwijs.

  • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Astronaut 14

3824 MJ Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl

  • HEB JE EEN VRAAG?

    × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday