• DOCENTEN

team_image
gitaar & basgitaar

Arthur Zimberlin

Arthur is een gepassioneerd muzikant die gelooft in de kracht van in je eigen plan geloven. In 2013 volgde hij de vooropleiding van het Utrechts Conservatorium voor Jazz/Pop gitaar. Na een jaar stopte hij met de opleiding en begon aan zijn Communicatieopleiding om één van zijn grote dromen waar te maken: wonen in New York. Nadat hij deze droom kon afstrepen, maakte het ruimte voor de volgende, namelijk: muziek. Toen Covid toesloeg studeerde hij dagelijks acht uur per dag basgitaar om beter te worden. Sinds augustus 2022 werkt Arthur als freelance bassist. Hij richtte zijn eigen band “Moms Finest” op, speelt voor uiteenlopende projecten en als hoogtepunt werd hij gevraagd om in te vallen bij een van zijn grote jeugdhelden!

team_image
gitaar, songwriting & produceren

Colin van de Weteringh

Colin is artiest, gitarist, zanger, songwriter & producer. In 2018 studeert hij af aan het ArtEZ Conservatorium en onder de naam Colin Waters speelt hij in 2017 in Popronde en Eurosonic en heeft hij meerdere liedjes in de Nederlandse speelfilm '100% Coco'. Naast optreden brengt Colin veel tijd door in zijn studio waar hij zowel voor zichzelf als voor anderen produceert. Wil je leren hoe je iemand (of jezelf) op gitaar kunt begeleiden, je gitaarsound beter maakt of meer leren over studiowerk? Dan ben je bij Colin op de juiste plek!

team_image
drums

Daan Henckens

Daan studeert in juni 2021 als drummer af aan de rockacademie in Tilburg. 
Vanaf zijn achtste is zijn liefde voor drummen ontstaan. Daan heeft in veel bandjes gespeeld en ook nu is hij vaak als drummer bij projecten en bandjes betrokken.
Door variatie in zijn drumlessen te behouden worden zoveel mogelijk aspecten van het drummen behandeld, zonder dat daarin het maken van muziek verloren gaat. 
Jouw wensen staan altijd centraal. Je kunt alle kanten op en Daan zal je helpen de drummer te worden die je graag wilt zijn. 
Je hoeft in ieder geval nooit meer stil te zitten!

team_image
gitaar & songwriting

Daan Krakers

Daan Krakers speelt sinds z’n 14e gitaar en stort zich direct op het schrijven van liedjes en het spelen in bandjes. Een MBO opleiding tot uitvoerend muzikant volgt en via een omweg op het conservatorium in Enschede zit hij momenteel in het laatste jaar van de studie Musician 3.0 op de HKU. Hij schrijft, speelt en zingt in de funkband Supermoon en maakt daarnaast ook muzikale theatervoorstellingen.

team_image
piano

Fenne Frank

Fenne is singer-songwriter, multi-instrumentalist en muzikant. Op haar 7e begint ze met het volgen van pianolessen en sinds 2021 volgt ze de opleiding Musician 3.0 aan het Utrechts Conservatorium. Ze heeft nummers geschreven voor amateur theater uitvoeringen en maakt zelf muziek onder de naam Fenncyy. Haar muzikale interesse is erg breed; van pop, jazz, fusion, neo soul, disco en funk tot indie en rock. Ze vindt het belangrijk dat haar leerlingen plezier hebben in het leren en het spelen.

team_image
gitaar

Hendrik-Willem Elsinga

Hendrik is van kinds af aan bezig is met muziek. Eerst met klassiek, via blokfluit en vervolgens saxofoon. Tijdens zijn tienerjaren maakt hij kennis met punk, grunge en rock, en pakt hij de gitaar op. Hij speelt hij met zijn jeugdband Anchorites Ball in de nationale finale van Emergenza en start op het conservatorium van Zwolle richting jazz & pop. Uiteindelijk rond hij zijn studie af aan de popafdeling van het conservatorium van Amsterdam. Tegenwoordig is Hendrik actief in de Doe Maar tributeband Winnetoe en houdt hij zich - naast zijn bezigheden als gitaardocent – ook bezig met muzieklessen in het basisonderwijs.

team_image
piano & produceren

Ivo de Jong

Al zo lang hij zich kan herinneren is Ivo geïnteresseerd in alles wat met muziek maken en computers te maken heeft. Nadat hij in 2010 de opleiding muziekproductie aan het conservatorium in Enschede begon, heeft hij met zijn compagnon over de hele wereld gereisd en op veel grote festivals opgetreden zoals Mysteryland en Sensation. Ook heeft hij veel muziek geschreven en geproduceerd voor artiesten, singer-songwriters en DJ’s, waaronder Galantis, Kalvijn en Rondé. Ivo spitst zijn pianolessen altijd toe op de persoon die hij lesgeeft. Door zijn achtergrond als producer zijn ook veel andere dingen mogelijk, zoals het opnemen van je eigen cover of liedje, of het produceren van je eigen liedje.

team_image
zang

José Kistenkas

José wordt in 2010 als verse brugpieper aangenomen op De School voor de Kunsten in Groningen waar ze in verschillende bandjes speelt, waaronder de rockband Behind the Eyes en coverband Mokur. Met haar band Grimm Lullaby neemt ze in 2014 een EP op. Na veel spelen en schrijven aan eigen werk wordt José in 2016 aangenomen aan de popacademie in Enschede. Hier richt ze de elektronische dark pop band Black Arrow op waar ze niet alleen de schrijver en zangeres voor is, maar ook de bassist van de band. Daarnaast is José ook frontvrouw van de symphonische prog band Defiance en werkt ze tegenwoordig veel in de Hardstyle scene.

team_image
basgitaar & cello

Jurriaan Westerveld

Jurriaan begint op jonge leeftijd met cellolessen. Op zijn 20ste start hij zijn opleiding aan het ArtEZ conservatorium met als hoofdvak basgitaar. Tijdens zijn studie speelt hij ook veel cello in bands en projecten. Inmiddels heeft Jurriaan opgetreden in poppodia, theaters en stadions door heel het land, waaronder Ahoy Rotterdam, GelreDome, 013, DeLaMar theater en vele andere. Als docent staat bij Jurriaan plezier en de muzikale interesses van de leerling voorop.

team_image
zang & songwriting

Miranda van ’t Hof

In 2010 begint Miranda haar studie aan het ArtEZ Conservatorium. Tijdens haar opleiding “singer-songwriter” ontdekt ze haar liefde voor het lesgeven. Dit leidt in 2013 tot de oprichting van POPcentre. Naast het lesgeven treedt Miranda op met haar eigen nummers onder de naam “JaneLynn”. In februari 2015 richt ze samen met mede-docent Mijke Breepoel het “Songwriters Gilde Amersfoort” op. Daarnaast zingt ze in de Amersfoortse vocalgroup Waves.

team_image
gitaar

Vincent Bal

Vincent studeert in 2022 af van het conservatorium en is nu werkzaam als gitarist, sessiemuzikant en muziekdocent door het hele land. Vincent is een groot liefhebber van jazzmuziek en improvisatie, maar speelt en leert jou net zo graag allerlei andere stijlen. Zijn specialisaties zijn halskennis, sound en gitaartechniek en hij heeft onderzoek uitgevoerd naar het ontwikkelen van optimale en veilige gitaartechniek, om blessures te voorkomen en het beste uit je handen en spel te kunnen halen. Vincent treedt regelmatig op, zowel solo als met verschillende bands en met zijn eigen kwartet. Vincent is er voor zowel nieuwsgierige beginners, als gevorderde gitaristen die diep in techniek, sound en repertoire willen duiken!

  • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl

    × Stel je vraag via WhatsApp!