• Drumles

 •  

  Is drumles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd al willen leren drummen? Of wil je je bestaande drumkills naar een hoger niveau tillen? Voor drumles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde drummers, onze drumdocenten helpen je graag alle mogelijkheden van het drumstel te ontdekken!

   

  Wat ga je leren tijdens de drumles?

   

  Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je blues, rock, country, pop, funk of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze drumdocenten zullen je leren drummen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de juiste speeltechniek, timing, sound, ritme en groove, kan je uiteraard ook toffe drumfills leren spelen. Onze drumdocenten kunnen je natuurlijk ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het drummen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen muziek maken? Duolessen en triolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij de samenstelling van deze lessen wordt er rekening gehouden met het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Weet je al met wie je samen les zou willen volgen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook meteen al samen een proefles komen volgen.

   

  Wanneer zijn de drumlessen?

   

  De drumlessen vinden plaats op woensdag en donderdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles! Een proefles is bij ons ook écht gratis. Zo kan je goed ontdekken of drumles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven.

Wie geven de drumlessen?
Daan Henckens

Daan Henckens - maandag

Daan studeert in juni 2021 als drummer af aan de rockacademie in Tilburg. 
Vanaf zijn achtste is zijn liefde voor drummen ontstaan. Daan heeft in veel bandjes gespeeld en ook nu is hij vaak als drummer bij projecten en bandjes betrokken.
Door variatie in zijn drumlessen te behouden worden zoveel mogelijk aspecten van het drummen behandeld, zonder dat daarin het maken van muziek verloren gaat. 
Jouw wensen staan altijd centraal. Je kunt alle kanten op en Daan zal je helpen de drummer te worden die je graag wilt zijn. 
Je hoeft in ieder geval nooit meer stil te zitten!

Tom van Sadelhoff

Tom van Sadelhoff - donderdag

Tom begint op 8-jarige leeftijd bij de fanfare met trommelen. Eerst alleen de snaredrum, maar vanaf het moment dat hij voor het eerst op een drumstel mag is hij om. Daarom volgt hij na de middelbare school een mbo-opleiding in de muziek en heeft reeds zijn studie aan het Conservatorium in Utrecht afgerond. Twee jaar lang drumt hij in de tienkoppige band Knarsetand en sinds 2015 speelt hij in de funkband Supermoon.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Strippenkaart 30 minuten
€ 210,-
30 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 45 minuten
€ 300,-
45 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart 60 minuten
€ 385,-
60 minuten (10 individuele lessen)
Strippenkaart duoles 30 minuten
€ 130,-
30 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 45 minuten
€ 195,-
45 minuten (10 duo lessen)
Strippenkaart duoles 60 minuten
€ 250,-
60 minuten (10 duo lessen)
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Astronaut 14

3824 MJ Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl

 • HEB JE EEN VRAAG?

  × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday