• GIFTCARD

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Geef een giftcard voor een muziekles bij Muziekschool Popcentre in Amersfoort cadeau! Dat is leuk om te krijgen én om te geven! Dus wat wil je nog meer?

 

Wat zijn de kosten van de giftcard?

 

Je bepaalt helemaal zelf het bedrag dat je op de kaart wil zetten. Je kan hiervoor ons tarievenoverzicht ter inspiratie gebruiken, maar je kan ook zelf bepalen voor welk bedrag je wil gaan. Wil je liever niet het bedrag op de cadeaukaart zetten, maar liever het aantal lessen dat je cadeau wil geven? Dat kan natuurlijk ook. De betaling gaat bij ons per factuur die per iDeal of via overboeking betaald kan worden.

 

Hoe werkt de giftcard?

 

Via ons aanmeldformulier of contactformulier kan je de cadeaukaart bestellen. Natuurlijk kan je ons ook bellen of mailen. Het zelfgekozen bedrag komt op de kaart te staan en vervolgens pakken we deze natuurlijk leuk voor je in. Het pakketje kan op elk gewenst moment opgehaald worden bij ons op locatie. Uiteraard kan het ook per post verstuurd worden als dat de voorkeur heeft. De ontvanger kan vervolgens na ontvangst zelf met ons een afspraak inplannen door ons te bellen of te mailen.

giftcard muziekles
  • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Muziekschool Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl