• songwritingles

 •  

  Is songwritingles iets voor jou?

   

  Heb jij altijd al eigen songs willen leren schrijven? Of schrijf je al eigen liedjes en wil je je  songwritingskills naar een hoger niveau tillen? Voor songwritingles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde songwriters, onze songwritingdocenten helpen je graag alle mogelijkheden van het songwriten te ontdekken!

   

  Wat ga je leren tijdens de songwritingles?

   

  Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je feedback krijgen op je eigen geschreven liedjes? Dat kan! Wil je de beginselen van het songwriten onder de knie krijgen? Of heb je misschien een hele specifieke vraag over bijvoorbeeld akkoorden, melodieën, tekst of ritme. Onze songwritingdocenten helpen je graag verder op weg! Het is voor songwritingles handig als je een eigen instrument bespeelt, zoals piano of gitaar, maar dit is geen must. Uiteraard kunnen onze docenten je ook ondersteunen in het beter leren beheersen van je begeleidingsinstrument.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het songwriten onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met iemand anders muziek maken? Duolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Je meldt je als duo aan en jullie kunnen natuurlijk ook meteen al samen een proefles volgen.

   

  Wanneer zijn de songwritinglessen?

   

  De songwritinglessen vinden plaats op maandag t/m vrijdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles! Een proefles is bij ons ook écht gratis. Zo kan je goed ontdekken of gitaarles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven.

Wie geven de songwriting lessen?
miranda van t hof

Miranda van ’t Hof | maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag

In 2010 begint Miranda haar studie aan het ArtEZ Conservatorium. Tijdens haar opleiding “singer-songwriter” ontdekt ze haar liefde voor het lesgeven. Dit leidt in 2013 tot de oprichting van POPcentre. Naast het lesgeven treedt Miranda op met haar eigen nummers onder de naam “JaneLynn”. In februari 2015 richt ze samen met mede-docent Mijke Breepoel het “Songwriters Gilde Amersfoort” op. Daarnaast zingt ze in de Amersfoortse vocalgroup Waves.

Colin van de Weteringh

Colin van de Weteringh | dinsdag

Colin is artiest, gitarist, zanger, songwriter & producer. In 2018 studeert hij af aan het ArtEZ Conservatorium en onder de naam Colin Waters speelt hij in 2017 in Popronde en Eurosonic en heeft hij meerdere liedjes in de Nederlandse speelfilm ‘100% Coco’. Naast optreden brengt Colin veel tijd door in zijn studio waar hij zowel voor zichzelf als voor anderen produceert. Wil je leren hoe je iemand (of jezelf) op gitaar kunt begeleiden, je gitaarsound beter maakt of meer leren over studiowerk? Dan ben je bij Colin op de juiste plek!

Daan Krakers

Daan Krakers | donderdag

Daan Krakers speelt sinds z’n 14e gitaar en stort zich direct op het schrijven van liedjes en het spelen in bandjes. Een MBO opleiding tot uitvoerend muzikant volgt en via een omweg op het conservatorium in Enschede zit hij momenteel in het laatste jaar van de studie Musician 3.0 op de HKU. Hij schrijft, speelt en zingt in de funkband Supermoon en maakt daarnaast ook muzikale theatervoorstellingen.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 • STRIPPENKAART 30 MINUTEN | € 230,-
  10 individuele lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 45 MINUTEN | € 325,-
  10 individuele lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 60 MINUTEN | € 420,-
  10 individuele lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 30 MINUTEN | € 140,-
  10 duo lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 45 MINUTEN |  € 205,-
  10 duo lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 60 MINUTEN | € 265,-
  10 duo lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl

  × Stel je vraag via WhatsApp!