• dwarsfluitles

 •  

  Is dwarsfluitles iets voor jou?

   

  Heb je altijd al het geluid van een dwarsfluit mooi gevonden in die toffe band of in dat gave orkest? Of wil je je bestaande skills naar een hoger niveau tillen? Dan ben je voor dwarsfluitles bij Popcentre aan het goede adres! Van beginnende tot gevorderde fluitisten, onze docenten helpen je graag om alles eruit te halen wat erin zit.

   

  Wat ga je leren tijdens de dwarsfluitlessen?

   

  Popcentre is de muziekschool in Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf mag kiezen wat je wil gaan leren! Heb je een voorkeur voor pop, jazz of klassiek of een hele andere stijl? Alles mag en alles kan. We kijken in de les wat de leerling het liefste doet en passen daar onze lesmethode op aan. In de lessen duiken we in op de basis van toon, techniek, vingerzetting, houding, melodie en ritme. Daarnaast kunnen we ook aan de slag met improvisatie en of compositie. Wist je bijvoorbeeld dat je al kunt improviseren met één noot? Onze docenten kunnen je ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en over alle bijbehorende accessoires.

   

  Samen of alleen?

   

  De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van de dwarsfluit onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met iemand anders muziek maken? Duo dwarsfluitlessen behoren ook tot de mogelijkheden. Je meldt je als duo aan en jullie kunnen natuurlijk ook meteen al samen een proefles volgen.

   

  Wanneer zijn de dwarsfluitlessen?

   

  De dwarsfluitlessen worden gegeven op vrijdag. Heb je voorkeur voor een bepaalde tijd? Laat het ons gerust weten en dan bekijken we samen naar de mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor een proefles! Zo kan je goed ontdekken of dwarsfluitles bij Popcentre wat voor jou is! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de docent en bij de manier van lesgeven. Kom je na de proefles op les? Dan is de proefles helemaal gratis!

Wie geeft de dwarsfluit lessen?
Eline Masereeuw

Eline Masereeuw | vrijdag

Eline is professioneel fluitiste, zangeres, singer-songwriter en multi-instrumentaliste. In 2014 start ze haar opleiding op het ArtEZ conservatorium in Zwolle waar ze twee stageplekken bij Phion wint (Orkest van het Oosten en het Gelders Orkest). In 2019 begint ze aan haar Master of Music aan het Prins Claus conservatorium en studeert ze af met een onderzoek om jazz en klassiek samen te voegen en voor haar eigen ensembles te schrijven. Nu is Eline werkzaam als freelance musicus, geeft ze zang- en dwarsfluitles op verschillende muziekscholen en treedt ze samen met gitarist Vincent Bal haar eigen repertoire op. Ook speelt en zingt ze regelmatig in jazzcafé Miles in Amersfoort, speelt ze in het Ricciotti Ensemble en werkt ze thuis aan het produceren van haar eigen album.

Wat kost het?

Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW.
Muziekschool Popcentre Amersfoort is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder.
Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen van wie de ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 • STRIPPENKAART 30 MINUTEN | € 250,-
  10 individuele lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 45 MINUTEN | € 355,-
  10 individuele lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART 60 MINUTEN | € 460,-
  10 individuele lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 30 MINUTEN | € 155,-
  10 duo lessen van 30 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 45 MINUTEN |  € 225,-
  10 duo lessen van 45 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • STRIPPENKAART DUO 60 MINUTEN | € 290,-
  10 duo lessen van 60 minuten voor iedereen onder de 21 jaar
 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Muziekschool Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl