ArtEZ vooropleiding

Als partner van ArtEZ Connected verzorgt POPcentre een vooropleidingtraject voor de popacademie aan het ArtEZ conservatorium in Enschede. De popacademie is een uniek en onderscheidend onderwijsconcept, met ruime aandacht voor bandcultuur en ondernemerschap. Er bestaat een nauwe samenwerking met de studenten van MediaMusic en een intensieve samenwerking met de muziekindustrie. Je leert uitvoerig je instrument te beheersen en doet een breed scala aan vaktechnische kennis en stilistische vaardigheden op. Na je studie ben je in staat om in de gehele popsector aan de slag te kunnen. Van performing artist tot docent of cultureel ondernemer binnen de muziekindustrie.
Klik hier voor meer informatie over de popacademie van ArtEZ.

Wanneer je bent afgewezen voor je toelating aan ArtEZ en het volgende jaar een nieuwe poging wil wagen, word je automatisch doorwezen naar de voor jouw dichtstbijzijnde vooropleiding in Nederland. Maar ook als je nog geen auditie hebt gedaan, omdat je bijvoorbeeld nog op de middelbare school zit, maar je wel zeker weet dat je van muziek je werk wil maken, ben je van harte welkom op de vooropleiding.

De vooropleiding kent naast de intensieve individuele begeleiding nog een aantal voordelen:
* Je wordt direct toegelaten tot de tweede auditieronde
*  Wanneer je door de toelating heen komt, krijg je voorrang bij de definitieve plaatsing
* Je wordt door ons professioneel begeleid naar je toelating toe. Onze docenten zijn conservatorium geschoold en weten precies wat er van je gevraagd wordt
* De vooropleiding bied je de mogelijkheid om te gekke masterclasses bij te wonen, evenals de docentenconcerten van ArtEZ

Het vooropleidingtraject wordt helemaal naar jouw wensen en doelen ingericht. De lessen – zowel praktijk als theorie – zijn individueel en afgestemd op jouw beschikbaarheid. Het aantal lessen en de duur van de lessen bepaal je dus helemaal zelf. Bel of mail ons voor meer informatie.

popcentre.nlVooropleiding ArtEZ