ArtEZ vooropleiding

Info vooropleiding ArtEZ:

Als officiële partner van ArtEZ Connected bieden wij een vooropleidingtraject voor de ArtEZ popacademie in Enschede. De popacademie is uniek en onderscheidend, met ruime aandacht voor bandcultuur en ondernemerschap. Er bestaat een intensieve samenwerking met de muziekindustrie. Je leert uitvoerig je instrument beheersen en doet een breed scala aan  kennis en vaardigheden op. Na je studie ben je in staat om in de gehele popsector aan de slag te gaan. Van performing artist tot docent of cultureel ondernemer binnen de muziekindustrie. Klik hier voor meer informatie over de popacademie van ArtEZ.


Wanneer kies je voor de vooropleiding?

Je wordt automatisch doorverwezen naar de voor jouw dichtstbijzijnde vooropleiding zodra je bent afgewezen voor je toelating aan ArtEZ. Maar ook als je nog niet eerder auditie hebt gedaan, ben je van harte welkom!


Voordelen van de vooropleiding:

De vooropleiding kent naast de intensieve individuele begeleiding nog een aantal voordelen:
* Directe toelating tot de tweede auditieronde.
* Voorrang bij de definitieve plaatsing wanneer je door de toelating heen komt.
* Professionele begeleiding naar je toelating toe. Onze docenten zijn conservatorium geschoold en weten precies wat er van je gevraagd wordt.
* De vooropleiding bied je de mogelijkheid om te gekke masterclasses bij te wonen, evenals de docentenconcerten van ArtEZ.

Hoe ziet de vooropleiding eruit?

Het vooropleidingtraject wordt helemaal naar jouw wensen en doelen ingericht. De lessen – zowel praktijk als theorie – zijn individueel en afgestemd op jouw beschikbaarheid. Je bepaalt dus helemaal zelf het aantal lessen en de duur van de lessen.
Kijk voor onze lesduur en het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

popcentre.nlVooropleiding ArtEZ