Nieuws

POPcentre on Stage: Happy New Year!

We starten 2019 meteen goed en luiden het nieuwe jaar graag samen met jullie in. Op zaterdagmiddag 19 januari zijn jullie weer van harte welkom om jullie muzikale kunsten te vertonen op het podium van het café van Fluor. Zet het in je agenda en laat ons weten of je erbij bent!

Wanneer: zaterdag 19 januari 2019
Waar: Poppodium Fluor (Oliemolenhof 22)
Hoe laat: 14.00u-15.00u en 15.30u-16.30u
Kosten: € 5,- (leerlingen zijn zoals altijd gratis!)

popcentre.nlPOPcentre on Stage: Happy New Year!

November is super deal maand!

Superdeal

November is SUPER DEAL maand bij POPcentre! Wie zich deze maand opgeeft voor een gratis proefles betaald tijdelijk geen inschrijfkosten! Pak die kans!

popcentre.nlNovember is super deal maand!

Het Jeugdcultuurfonds geeft kinderen cultuur!

Wil uw kind graag bij ons op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdcultuurfonds betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor.

Hoe werkt het? De leerkracht op school of iemand van een hulpverlenende instantie kan een aanvraag voor u doen op de website www.allekinderendoenmee.nl. Vul de ouderkaart in en geef deze aan de intermediair. Nadat het Jeugdcultuurfonds de aanvraag heeft goedgekeurd, kan uw kind drie weken later op les! Kijk voor de voorwaarden op www.jeugdcultuurfonds.nl en klik door naar de gemeente waarin u woont.

Jeudgcultuurfonds

popcentre.nlHet Jeugdcultuurfonds geeft kinderen cultuur!

Official partner of ArtEZ conservatorium!

Wil jij bij ArtEZ komen studeren en je goed voorbereiden op een toelating voor het studiejaar 2018 2019?
POPcentre is officieel erkent als voortraject voor ArtEZ en wij kunnen jou optimaal helpen met de voorbereiding!
Voor meer informatie bel (06-13642938) of mail (info@popcentre.nl) ons!artez

 

popcentre.nlOfficial partner of ArtEZ conservatorium!

Open Dag: zaterdag 9 september

Op zaterdag 9 september hebben wij een OPEN DAG! Iedereen die eens kennis wilt maken met muziekles of gewoon een kijkje op onze nieuwe locatie wilt nemen, is van harte welkom!

Van 11.00u tot 15.00u zijn er GRATIS WORKSHOPS, OPTREDENS en er zijn zelfs leuke PRIJZEN te winnen! Het exacte programma volgt binnenkort, maar zet 9 september vast in je agenda! Graag tot dan!

images

popcentre.nlOpen Dag: zaterdag 9 september

Wij gaan verhuizen!

19511626_1718350824849339_4552230475869809216_nYes! De sleutel van onze nieuwe locatie! Deze zomer hard klussen en verhuizen en dan starten we na zomervakantie op de Astronaut 14! Kom je snel een keertje kijken?

popcentre.nlWij gaan verhuizen!

Co-Writing sessie met het Songwriters Gilde Amersfoort

Op ZATERDAG 11 FEBRUARI organiseert het Songwriters Gilde Amersfoort van 14.30u tot 18.00u een CO-WRITING SESSIE bij POPcentre!

Samen met andere songwriters is het doel om in één middag een compleet nieuwe song te schrijven. Alle niveaus zijn welkom! Zoals altijd wordt er aan de hand van een thema geschreven en deze keer, met een paar dagen voor Valentijnsdag, kan het thema natuurlijk niet anders dan de LIEFDE zijn!

We sluiten de middag af met een borrel waarbij iedereen het resultaat kan laten horen. Bovendien krijg je op WOENSDAG 15 FEBRUARI de kans om je lovesong te laten horen tijdens de OPEN MIC in CAFE MILES!

Wat moet je doen? Stuur ons een mail (info@songwritersgildeamersfoort.nl of info@popcentre.nl) zodat wij weten dat je mee doet! Inschrijven is slechts 5 euro. Hiervoor krijg je gedurende de dag hapjes en drankjes. Let op, er is plaats voor max. 12 songwriters, dus meld je bijtijds aan! Graag tot dan!

popcentre.nlCo-Writing sessie met het Songwriters Gilde Amersfoort

POPcentre on stage: Christmas edition!

Nog een aantal weken en dan staat de kerst(vakantie) alweer voor de deur. Voordat het zover is, willen we bij POPcentre het kalenderjaar feestelijk afsluiten met een nieuwe editie van: POPcentre on stage!

De concerten vinden plaats op zaterdag 17 december in Zandfoort aan de Eem. Het eerste concert start om 14.30u en het tweede concert om 16.30u. Dit keer zal het concert helemaal in het teken staan van kerst!

De toegang is € 3,- euro. Leerlingen mogen natuurlijk gratis naar binnen!

Graag tot dan!shutterstock_113809840

popcentre.nlPOPcentre on stage: Christmas edition!