• popcentre junior

 •  

  Is Popcentre Junior iets voor jouw kind?

   

  Is jouw kind tussen de 4 en 6 jaar en vindt hij of zij het hartstikke leuk om lekker met muziek bezig te zijn? Dan zijn onze kidslessen precies wat je zoekt! Popcentre Junior is er namelijk speciaal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en het is de leukste manier om op spelende wijze kennis te maken met muziek!

   

  Wat ga je leren tijdens de kidslessen?

   

  Tijdens zes woensdagmiddagen komen de kinderen in aanraking met muziek door middel van onder andere zingen, bewegen, klapspelletjes en ritmische oefeningen. Uiteraard wordt er ook kennis gemaakt met verschillende instrumenten, zoals het drumstel, de piano en de gitaar. De laatste les wordt afgesloten met een presentatie waarin de kinderen aan hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en ander publiek kunnen laten zien wat ze geleerd hebben!

   

  Wat zijn de kosten van Popcentre Junior?

   

  Popcentre Junior is een cursus van zes lessen voor 55,- euro. Na deze kortlopende cursus is het eventueel mogelijk om door te gaan met muzieklessen op een instrument naar keuze. De kosten van individuele, duo- en triolessen zijn te vinden op onze tarievenpagina.

   

  Wanneer zijn de kidslessen?

   

  De kidslessen vinden plaats op woensdag van 14.45u tot 15.30u. De eerstvolgende startdatum is helaas vanwege de huidige lockdown nog niet bekend. Ben je enthousiast geworden? Mail ons en dan krijg je meteen bericht zodra er weer een nieuwe cursus van start gaat!

Wie geeft de kidslessen?

Daan den Hertog

Al vanaf jonge leeftijd is Daan bezig met muziek. In 2015 begint Daan aan de opleiding voor docent muziek op het Utrechts Conservatorium (HKU). Het overbrengen van muziek en het samen op zoek gaan naar creativiteit, eigenaarschap en muzikaliteit is de focus in de lessen die Daan geeft. Naast POPcentre is Daan werkzaam als muziekdocent in het basis- en voortgezet onderwijs en speelt hij drums, piano, gitaar, bas en zingt in verschillende samenstellingen.

 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Astronaut 14

3824 MJ Amersfoort

06-13642938

Info@popcentre.nl

 • HEB JE EEN VRAAG?

  × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday