• popcentre junior

 •  

  Is Popcentre Junior iets voor jouw kind?

   

  Is jouw kind tussen de 4 en 6 jaar en vindt hij of zij het hartstikke leuk om lekker met muziek bezig te zijn? Dan zijn onze kidslessen precies wat je zoekt! Popcentre Junior is er namelijk speciaal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en het is de leukste manier om op spelende wijze kennis te maken met muziek!

   

  Wat ga je leren tijdens de kidslessen?

   

  Tijdens zes donderdagmiddagen komen de kinderen in aanraking met muziek door middel van onder andere zingen, bewegen, klapspelletjes en ritmische oefeningen. Uiteraard wordt er ook kennis gemaakt met verschillende instrumenten, zoals het drumstel, de piano en de gitaar. De laatste les wordt afgesloten met een presentatie waarin de kinderen aan hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en ander publiek kunnen laten zien wat ze geleerd hebben!

   

  Wat zijn de kosten van Popcentre Junior?

   

  Popcentre Junior is een cursus van zes lessen voor 75,- euro. Na deze kortlopende cursus is het eventueel mogelijk om door te gaan met muzieklessen op een instrument naar keuze. De kosten van onze individuele lessen en duolessen zijn te vinden op onze tarievenpagina.

   

  Wanneer zijn de kidslessen?

   

  De kidslessen vinden plaats op donderdag van 15.30u tot 16.15u.
  De eerstvolgende startdatum is 12 januari 2023.

Wie geeft de kidslessen?
Anke Jasper

Anke Jasper

Anke begint op 13-jarige leeftijd met pianoles. Door haar passie voor muziek start ze niet lang daarna met de externe vooropleiding van het ArtEZ conservatorium in Zwolle, die ze volgt tijdens haar middelbare schoolperiode. In 2016 begint Anke aan de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Enschede, waar ze in 2020 afstudeert. Inmiddels is ze werkzaam als muziekdocent op diverse basis- en muziekscholen, waar ze haar liefde voor muziek kan overbrengen. Daarnaast is ze ook actief als koorpianist en docent muziek in het voortgezet onderwijs.

 • VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Popcentre Amersfoort

Maanlander 25

3824 MN Amersfoort

06-13642938

info@popcentre.nl

 • HEB JE EEN VRAAG?

  × Stel je vraag via WhatsApp! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday