ZANGLES

zangles
zangles

Info zangles:

Sta jij ook altijd met een borstel in je hand voor de spiegel mee te zingen met je meest favoriete nummers? En geef je iedere ochtend een spetterend concert weg onder de douche, maar is het nu weleens tijd voor een groter publiek? Of vind je het gewoon heel leuk om je stem beter te leren kennen? Dan is zangles bij POPcentre echt wat voor jou!
Wat je ambities ook zijn, in de zanglessen gaan we vooral lekker veel zingen, want je stem train je het beste door het veel te doen. We gaan bovendien aan de slag met songs die jij graag wilt zingen. Meld je snel aan voor een gratis proefles en ontdek of zangles bij POPcentre wat voor jou is!


Wat ga je leren?

Naast de juiste zangtechniek leer je ook alles over ademhaling, articulatie en timing. Daarnaast komen ook interpretatie en presentatie uitgebreid aan bod. Tel hier een flinke dosis zelfvertrouwen bij op en dat grote publiek staat binnen no-time op je te wachten!


Wat kost het?

30 minuten (10 individuele lessen) = € 200,-
45 minuten (10 individuele lessen) = € 282,50
60 minuten (10 individuele lessen) = € 365,-
45 minuten (10 duolessen) = € 177,50

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur


Wanneer is het?

De zanglessen vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek of zangles bij POPcentre wat voor jou is!


Share