SONGWRITER LES

songwriter les
songwriter les

Info songwriter les:

Loop jij ook altijd rond met duizend-en-één zelfbedachte melodietjes? Maar heb je daar nog nooit serieus iets mee gedaan? En kijk je in de lente al uit naar het moment waarop jij met je onvervalste dicht-skills weer los kan gaan op de Sinterklaas-gedichten? Of wil jij je gitaar- of pianospel ook op een andere manier gebruiken? Dan is songwriter les bij POPcentre echt wat voor jou!
Wat je ambities ook zijn, bij POPcentre ben jij in charge en gaan we aan de slag met jouw persoonlijke wensen en doelen! Ben je enthousiast geworden? Meld je snel aan voor een gratis proefles en ontdek of songwriter les bij POPcentre wat voor jou is!


Wat ga je leren?

Naast het schrijven van teksten en bedenken van melodieën, leer je ook hoe een song in elkaar zit. Onderwerpen als opbouw, harmonie en vormschema’s mogen daarbij niet ontbreken. Niet alleen instrumentalisten zijn van harte welkom, maar ook zangers en zangeressen kunnen als singer-songwriter aan de slag!


Wat kost het?

30 minuten (10 individuele lessen) = € 200,-
45 minuten (10 individuele lessen) = € 282,50
60 minuten (10 individuele lessen) = € 365,-
45 minuten (10 duolessen) = € 177,50

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur


Wanneer is het?

De songwriter lessen vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek of songwriter les bij POPcentre wat voor jou is!


Share