PIANOLES

pianoles in amersfoort
pianoles in Amersfoort

Info pianoles:

Ben je (net als wij) verliefd geworden op het geluid van de piano door de prachtige muziek uit de film Amelie? En zie je een weergaloze piano solo in het Concertgebouw wel zitten? Of ben je meer van het moderne synthesizer-geweld en word jij straks dé toetsenist van de band? Dan is pianoles bij POPcentre echt wat voor jou!
Wat je ambities ook zijn, bij POPcentre ben jij in charge en gaan we aan de slag met jouw persoonlijke wensen en doelen! Ben je enthousiast geworden? Meld je snel aan voor een gratis proefles en ontdek of pianoles bij POPcentre wat voor jou is!


Wat ga je leren?

Wat je gaat leren hangt af van wat jij graag zou wíllen leren! Naast de speeltechniek, akkoorden en timing, word je als je dat wilt ook meegenomen in de vele verschillende sounds die er met het keyboard te creëren zijn. Ook kan je natuurlijk leren hoe je niet alleen een geweldige begeleider wordt, maar ook hoe je een fantastische solo kan spelen!


Wat kost het?

30 minuten (10 individuele lessen) = € 200,-
45 minuten (10 individuele lessen) = € 282,50
60 minuten (10 individuele lessen) = € 365,-
45 minuten (10 duolessen) = € 177,50

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur


Wanneer is het?

De pianolessen vinden plaats op maandag, dinsdag en woensdag.
Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek of pianoles bij POPcentre wat voor jou is!


Share