DRUMLES

drumles
drumles in Amersfoort

Info drumles:

Krijg jij ook altijd van die starende blikken als je weer eens mee zit te tikken met de muziek op de radio? En is een pen voor jou niet iets waar je alleen mee kan schrijven, maar ook het perfecte alternatief voor een echte drumstok? Of kan je maar nauwelijks de verleiding weerstaan om de pannen van je moeder uit de keuken om te toveren tot een heus drumstel? Dan is drumles bij POPcentre echt wat van jou!
Wat je ambities ook zijn, bij POPcentre ben jij in charge en gaan we aan de slag met jouw persoonlijke wensen en doelen! Ben je enthousiast geworden? Meld je snel aan voor een gratis proefles en ontdek of drumles bij POPcentre wat voor jou is!


Wat ga je leren?

Wat je gaat leren hangt af van wat jij graag zou wíllen leren! Naast techniek, timing, sound en improvisatie, leer je ook wat groove is en hoe belangrijk jouw leidende rol in de band is. En natuurlijk zijn de lessen niet compleet zonder een lekker potje soleren!


Wat kost het?

30 minuten (10 individuele lessen) = € 200,-
45 minuten (10 individuele lessen) = € 282,50
60 minuten (10 individuele lessen) = € 365,-
45 minuten (10 duolessen) = € 177,50

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur


Wanneer is het?

De drumlessen vinden plaats op donderdagmiddag en -avond.
Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek of drumles bij POPcentre wat voor jou is!


Share