CELLOLES

celloles
celloles in Amersfoort

Info celloles:

Ben jij ook altijd zo onder de indruk van de breekbare en ontroerende klank van de cello en zou jij graag mooie klassieke stukken ten gehore willen brengen? Dat kan!
Of zou je juist liever met populaire muziek mee willen spelen? Ook dat is mogelijk! Want tegenwoordig is de cello namelijk al lang niet meer alleen in de klassieke muziek hoorbaar, maar speelt de cello ook een belangrijke rol in de pop- en dancemuziek. En van wie kan je dan beter les krijgen dan van dé popcellist van Nederland: Jurriaan Westerveld!
Wat je ambities ook zijn, bij POPcentre ben jij in charge en gaan we aan de slag met jouw persoonlijke wensen en doelen! Ben je enthousiast geworden? Meld je snel aan voor een gratis proefles en ontdek of celloles bij POPcentre wat voor jou is!


Wat ga je leren?

Naast de juiste (strijk)techniek, ritmiek en frasering, zal je ook alle mogelijkheden van de cello gaan ontdekken. Of je nou het liefst klassiek, pop- of dancemuziek wilt spelen, het kan allemaal! Je krijgt les van dé popcellist van Nederland en die kan jou als geen ander de eindeloze mogelijkheden van de cello kan leren ontdekken.


Wat kost het?

30 minuten (10 individuele lessen) = € 200,-
45 minuten (10 individuele lessen) = € 282,50
60 minuten (10 individuele lessen) = € 365,-
45 minuten (10 duolessen) = € 177,50

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur


Wanneer is het?

De cellolessen vinden plaats op dinsdagmiddag- en avond.
Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek of celloles bij POPcentre wat voor jou is!


Share