BAS LES

bas les

Info bas les:

Is voor jou een nummer niet compleet zonder dat lage, warme geluid van de basgitaar? En wil jij ook wel in de voetsporen treden van de bedenker van de ongeëvenaarde slap-techniek, Larry Graham? Of ben jij degene die samen met de drummer de spil van de band gaat vormen? Dan is bas les bij POPcentre echt wat voor jou!
Wat je ambities ook zijn, bij POPcentre ben jij in charge en gaan we aan de slag met jouw persoonlijke wensen en doelen! Ben je enthousiast geworden? Meld je snel aan voor een gratis proefles en ontdek of bas les bij POPcentre wat voor jou is!


Wat ga je leren?

Wat je gaat leren hangt af van wat jij graag zou wíllen leren! Naast techniek, timing en sound, zal je ook leren hoe belangrijk de groove in een nummer is. Je zal gaan voelen dat de bas de basis van een nummer bepaald. En natuurlijk zal ook het leren slappen en soleren tijdens de lessen niet ontbreken!


Wat kost het?

30 minuten (10 individuele lessen) = € 200,-
45 minuten (10 individuele lessen) = € 282,50
60 minuten (10 individuele lessen) = € 365,-
45 minuten (10 duolessen) = € 177,50

POPcentre is verplicht 21% BTW te berekenen aan leerlingen van 21 jaar en ouder. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.

Wilt uw kind graag bij onze muziekschool op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfond Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor. Meer informatie vindt u op Jeugdfonds Sport & Cultuur


Wanneer is het?

De baslessen vinden plaats op dinsdagmiddag en -avond.
Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek of gitaarles bij POPcentre wat voor jou is!


Share