BAND LES

band les

Info band les:

Willen jullie je als band verder ontwikkelen en met een dosis zelfvertrouwen op het podium staan? Tijdens een band les jullie repertoire verder uitbreiden of werken aan jullie eigen songs?
Dan zijn de band lessen bij POPcentre echt wat voor jullie! Al onze docenten hebben ruime bandervaring en het is mogelijk om een voorkeur voor een docent aan te geven.

Of volg je misschien al les (bij POPcentre) en lijkt het je leuk om met anderen een band te vormen? Dan gaan stellen we samen met jou en andere leerlingen een band samen en leer je wat het is om in een band te spelen!


Wat ga je leren?

Komen jullie als bestaande band op les? Dan gaan we aan de slag met samenspel, interactie, het opbouwen van jullie eigen repertoire en de rol van een ieder binnen de band.
Ga je als leerling van POPcentre deel uit maken van een heuse band? Dan ga leren wat het is om samen te spelen, studeren we veel toffe nummers in en werken we toe naar jullie allereerste gig. Vraag aan je docent naar de mogelijkheden.


Wat gaat het kosten?

Band les als volledige, bestaande band is al mogelijk vanaf € 75,- euro per uur. Bij bandcoaching hoef je niet meteen een volledige strippenkaart af te nemen, maar kan je ook een enkele of een paar band lessen bij ons volgen.

Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze tarievenpagina.


Repetitieruimte

Zijn jullie als band op zoek naar een fijne repetitieruimte? Ook dan ben je bij POPcentre aan het goede adres! Voor slechts € 25,- euro kan je voor 3 uur repeteren in onze bandruimte! Mail of bel ons voor de mogelijkheden!


Share