Paul geeft les op afspraak

Paul Klinkhamer basgitaar, theorie & bandcoaching

Paul start op 7-jarige leeftijd met gitaarlessen, maar na zeven jaar les op de akoestische gitaar stapt over op de elektrische gitaar en basgitaar. Paul is het prototype van een bassist, namelijk een geduldig en rustig bandlid. Hij is bovendien creatief en vaardig in het spelen van zijn instrument. Zijn lessen zijn goed georganiseerd, hij gaat didactisch verantwoord te werk en ze zijn inspirerend voor degene aan wie hij les geeft. Naast deze lessen kun je bij hem terecht voor solfège (gehoortraining), muziektheorie, voorbereiding op het conservatorium en bandcoaching.

Paul start op 7-jarige leeftijd met gitaarlessen. Hij volgt de muzieklessen met veel plezier, maar na zeven jaar les op de akoestische gitaar wil hij iets anders en stapt over op de elektrische gitaar en basgitaar. Hierdoor ontdekt hij waar zijn ware passie ligt, namelijk bij de lage en brommende tonen van de basgitaar. Hij hangt de akoestische en elektrische gitaar aan de wilgen en stort zich vol overgave op de basgitaar.

Paul is het prototype van een bassist, namelijk een geduldig en rustig bandlid. Hij is bovendien creatief en vaardig in het spelen van zijn instrument. Zijn lessen zijn goed georganiseerd, hij gaat didactisch verantwoord te werk en ze zijn inspirerend voor degene aan wie hij les geeft. Naast deze lessen kun je bij hem terecht voor solfège (gehoortraining), muziektheorie, voorbereiding op het conservatorium en bandcoaching.

Momenteel is Paul druk bezig met les geven en het spelen in twee bands. Zo toert hij theaters en poppodia af door het hele land met Roos Blufpand en speelt hij op feesten en partijen met zijn coverband Bittersweet.