Jogchum geeft les op

maandag & woensdag

Jogchum Zijlstra gitaar

Op 15 jarige leeftijd begint Jogchum met het spelen van de gitaar en met het schrijven en opnemen van eigen muziek. In 2010 wordt Jogchum toegelaten aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede, waar hij zich verder ontwikkelt als popgitarist. Met als grote voorbeelden gitaarhelden John Petrucci en Steve Vai, heeft hij zich gespecialiseerd als lead-gitarist in de rockmuziek.

“Muziek is een fascinerend fenomeen. Het maken van muziek heeft iets magisch. De gitaar is voor mij het instrument om dit mee te ervaren.”

Op 15 jarige leeftijd begint Jogchum met het spelen van de gitaar en met het schrijven en opnemen van eigen muziek. In 2010 wordt Jogchum toegelaten aan de popopleiding van het ArtEZ Conservatorium te Enschede, waar hij zich verder ontwikkelt als popgitarist. In 2015 studeert hij af.

Met als grote voorbeelden gitaarhelden John Petrucci en Steve Vai, heeft hij zich gespecialiseerd als lead-gitarist in de rockmuziek.

Op dit moment speelt Jogchum in de band “Paco Chains”, is hij betrokken bij verschillende akoestische projecten en schrijft hij zelf ook muziek.

Jogchum geeft les op de maandag en woensdag.