Daan geeft les op vrijdag

Daan den Hertog drums & piano

Al sinds jonge jaren is Daan bezig met muziek. Aangezien hij als kind steeds maar op de pannen tikte tijdens het eten, stuurden zijn ouders hem op z'n zevende op drumles. Toen hij tien jaar was ging hij op pianoles en leerde zichzelf gitaar spelen. In 2014 startte hij met de vooropleiding voor docent muziek aan het Utrechts Conservatorium. Nu zit hij in zijn derde jaar en is veel bezig met educatieprojecten, geven van privélessen en natuurlijk zich ontwikkelen als muzikant.

Al sinds jonge jaren is Daan bezig met muziek. Aangezien hij als kind steeds maar op de pannen tikte tijdens het eten, stuurden zijn ouders hem op z’n zevende op drumles. Toen hij tien jaar was ging hij op pianoles en leerde zichzelf gitaar spelen. In 2014 startte hij met de vooropleiding voor docent muziek aan het Utrechts Conservatorium. Nu zit hij in zijn derde jaar en is veel bezig met educatieprojecten, geven van privélessen en natuurlijk zich ontwikkelen als muzikant.

In het Youtubefilmpje zie je een educatieproject waar Daan aan mee heeft gewerkt als stagair workshopleider en muzikant.