Nieuws

Even voorstellen: Claudia Rewinkel!

POPcentre verwelkomt een nieuwe docent in haar team! Claudia zal elke woensdag voor je klaarstaan met de leukste piano-, songwriting- en zanglessen!
Claudia begint op haar 10e met pianoles, pakt op haar 14e ook de gitaar op en begint met het maken van eigen liedjes. In 2018 studeert Claudia af aan het Artez Conservatorium in Enschede in de richting singer songwriter.
Ze is het liefst bezig met het schrijven van muziek en optreden met haar eigen project genaamd Rêver. Voor Rêver laat ze zich inspireren door artiesten als Sufjan Stevens, Agnes Obel en Patrick Watson. Als composer richt zij samen met songwriter Richard Klink een productiebedrijf op genaamd Flamindigo, waarbij ze ook voor diverse media en theaterstukken muziek schrijft.

popcentre.nlEven voorstellen: Claudia Rewinkel!
Share this post