Nieuws

popcellist-1-e1599064937330.jpg

Nieuw bij POPcentre: celloles!

Maak kennis met dé popcellist van Nederland: Popcellist Jurriaan Westerveld!
Jurriaan begint op 7 jarige leeftijd met cellolessen. Hij is al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in popmuziek en speelt naast zijn etudes en concertino’s ook mee met de muziek op de radio. Op zijn 20ste start hij zijn opleiding aan het conservatorium met als hoofdvak basgitaar waar hij ook veel cello speelt in bands en projecten. Inmiddels heeft Jurriaan als cellist opgetreden in poppodia, theaters en stadions door heel het land, waaronder Ahoy Rotterdam, GelreDome, 013, DeLaMar theater en vele andere. Als docent staat bij Jurriaan plezier en muzikale interesse van de leerling voorop.

Vraag nu een gratis proefles aan en start meteen na de zomer met je lessen!

popcentre.nlNieuw bij POPcentre: celloles!
Share this post