Nieuws

Co-Writing sessie met het Songwriters Gilde Amersfoort

Op ZATERDAG 11 FEBRUARI organiseert het Songwriters Gilde Amersfoort van 14.30u tot 18.00u een CO-WRITING SESSIE bij POPcentre!

Samen met andere songwriters is het doel om in één middag een compleet nieuwe song te schrijven. Alle niveaus zijn welkom! Zoals altijd wordt er aan de hand van een thema geschreven en deze keer, met een paar dagen voor Valentijnsdag, kan het thema natuurlijk niet anders dan de LIEFDE zijn!

We sluiten de middag af met een borrel waarbij iedereen het resultaat kan laten horen. Bovendien krijg je op WOENSDAG 15 FEBRUARI de kans om je lovesong te laten horen tijdens de OPEN MIC in CAFE MILES!

Wat moet je doen? Stuur ons een mail (info@songwritersgildeamersfoort.nl of info@popcentre.nl) zodat wij weten dat je mee doet! Inschrijven is slechts 5 euro. Hiervoor krijg je gedurende de dag hapjes en drankjes. Let op, er is plaats voor max. 12 songwriters, dus meld je bijtijds aan! Graag tot dan!

popcentre.nlCo-Writing sessie met het Songwriters Gilde Amersfoort
Share this post